x

SPOT Nights melder få billetter tilbage til første uge

SPOT Nights melder få billetter tilbage til første uge

SPOT Nights: Dobbelte koncertaftener og video-promotion med navne fra årets aflyste festival

Søndag den 25. oktober åbner SPOT for det nye initiativ SPOT Nights – en række dobbelt-koncerter foran et lille, men dedikeret publikum. Initiativet er en håndsrækning til de acts, som SPOT havde lavet en aftale med til den planlagte festival i maj. I stedet præsenterer arrangørerne publikum for en lang række showcase-koncerter i intime rammer med max 40 tilskuere. Koncerterne optages live on tape med henblik på efterfølgende promotion til SPOTs kontakter i ind- og udland – og til de kanaler, de deltagende kunstnere selv har.

I alt vil mere end 30 bands og solister optræde til koncertrækken, og SPOT Nights melder nu, at der kun er få billetter tilbage til den første uges arrangementer med blandt andre First Flush, Ida Laurberg, Marshall Cecil (billedet) og Rebecca Lou.

Dansk musik har været hårdt ramt af corona-krisen – ikke mindst vækstlaget, som også har set det sidste halve års planer smuldre mellem hænderne. Med SPOT Nights er målsætningen, at artisterne kan genvinde lidt af det tabte momentum, og at SPOT alligevel kan præsentere den danske musik over for et større nationalt og internationalt publikum.

Publikum i afgørende rolle

SPOT-Nights serverer en række portionsanrettede dobbeltkoncerter fra øverste hylde af landets vækstlag i en ramme lidt ud over det sædvanlige.

Billetterne sælges efter først-til-mølle-princippet, og de 40 heldige publikummer får en unik mulighed for at være med til at skabe den helt rigtige stemning. En stemning, der er vigtig, og som vil præge den professionelle koncert- og videoproduktion.

Rammen bliver overvejende spillestedet Atlas – beliggende i “musikkens hus” VA15 i Aarhus – og afvikles i henhold til de gældende retningslinjer vdr. Covid-19.

Koncertoversigt – billetsalg via links nedenfor: 

25/10: Søren Stensby // First Flush
26/10: Sunx // Ida Laurberg 
27/10: Atusji // Marshall Cecil
28/10: Jeremy Troy // Rebecca Lou  


07/11: Goldie 6is // TBA
08/11: Angående Mig // SKINNY VIOLET
09/11: Svaneborg Kardyb // ELBA 

14/11: Gurli Octavia // TBA
15/11 Deadpan // JJ Paolo

SPOT Nights bliver arrangeret i samarbejde med MXD, ROSA, Promus, HiFi Klubben, GAFFA samt spillestederne VoxHall og Atlas, og bliver til med støtte fra Tuborgfondet og Statens Kunstfond.

LÆS OGSÅ: Rebecca Lou-anmeldelse: Larm, for helvede!


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA