x

Joyce slutter travlt år med tre koncerter

Joyce slutter travlt år med tre koncerter

Spiller i Aarhus og København i december

Det unge postpunk/pop/rockband Joyce har haft et travlt år, og nu slutter de det af med tre koncerter på henholdsvis Train i Aarhus den 11. december og Pumpehuset den 17. og 18. december.

Tilbage i januar udgav Joyce deres anden single, "Djævlen", der blandt andet blev P3's Uundgåelige og blev startskuddet på det, der skulle blive deres gennembrudsår. Med den efterfølgende single "Formskifter" i foråret fortsatte populariteten, hvor både P3 og P6 Beat har haft sangen i heftig rotation, og det kulminerede på udgivelsesfronten, da de i juni udsendte deres anmelderroste debutalbum, der også hedder Formskifter.

Derudover har Joyce spillet til en række tv-shows, blandt andet i Københavns Lufthavn på DR1, fra Roskilde Festival på DR2 – i mangel af den rigtige festival, som bandet var booket til – og til P3 Guld i sidste uge. I efteråret drog de på deres første Danmarksturné, og nu annoncerer de yderligere tre koncerter, da de gerne vil afslutte året med manér. De udtaler:

"2020 for os har været starten på vores drøm. Vi er så taknemmelige for al den kærlighed, vi har fået, og det vil vi gerne gengælde. Vi runder derfor året af med tre eksklusive shows, hvor vi giver den årets sidste tryk."

GAFFAs anmelder Nicoline Steen var ganske positiv over for Joyces debutalbum og skrev blandt andet:

"Joyce debutplade Formskifter efterlever sin titel og cementerer sig som en montage i rock anno 2020. De rusker op i forestillingen om, hvordan en form bør være fast og beviser, at det uperfekte godt kan være perfekt."

LÆS OGSÅ: JOYCE-ANMELDELSE: Eksperimenterende løvebørn

Joyce kan opleves her:
11.12: Aarhus, Train
17.12: København, Pumpehuset
18.12: København, Pumpehuset

Gruppen har desuden tidligere annonceret en koncert 30. oktober i Bygningen i Vejle.

Køb billetter her

Varm op med "Formskifter":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA