x

Kaizers Orchestra gæster København

Kaizers Orchestra gæster København

Ifølge Vegas hjemmeside vil det norske band Kaizers Orchestra følge op på tidligere koncert-succeser ved at optræde på det københavnske spillested i starten af november måned.

Siden 2001 har de populære nordmænd udgivet fire fuldlængde album, samt seks ep’er, og bandet har da også fået masser af ros blandt diverse anmeldere her på GAFFA.

De høster blandt andet roser for deres blanding af vilter sigøjnermusik og slingrende rock’n’roll, der bliver spillet med masser af energi og høj volumen.

Udover den unikke og uforudsigelige lyd, og det faktum, at der synges på norsk, kan sanger Janoe Ottesens iltre vokal også siges at være et af de helt store aktiver for seksmands-gruppen.

2008 har været et af de mere travle år for bandet, i det de indtil videre er nået op på hele to udgivelser, nemlig "Maskineri" samt live-albummet "250 prosent", der udsendes senere i år.

Bandet har desuden allerede spillet flere koncerter her i landet i år, men vender altså tilbage 8. november, hvor de endnu engang vil levere et brag af en fest på Store Vega i København.

Billetsalget til koncerten starter i morgen, fredag 5. september via Billetlugen.dk.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA