x

Yungblud lover "dobbelt så meget energi" i ny dansk koncert

Yungblud lover "dobbelt så meget energi" i ny dansk koncert

Den engelske sanger og sangskriver Yungblud melder klar til koncert i Store Vega i 2021. Indtil da kan vi glæde os til hans nye album Weird, som bliver udgivet den 13. november.

Han er især kendt for sine energiske optrædener og samfundskritiske sange. Yungblud kommer til København den 27. oktober 2021, hvor han lover et brag af et show:

”Jeg er så spændt på at komme tilbage på scenen, der er gået alt for lang tid nu. De kommende shows kommer til at indeholde dobbelt så meget energi, dobbbelt så mange følelser, og dobbelt så meget passion,” fortæller sangeren i en pressemeddelelse.

I 2018 havde vi fornøjelsen af Yungblud til GAFFA-Prisen, hvor han leverede en overbevisende optræden med sangene ”King Charles” og ”Polygraphic Eyes”. Se klippet fra showet nedenfor.

Samme år blæste han også vores anmelder omkuld på NorthSide, som især hæftede sig ved britens dundrende energiniveau og indlevende fortolkning af sine samfundsrelevante tekster.

LÆS OGSÅ: En brite med energi nok til at kickstarte hele pladsen

Den britiske sangers andet album Weird bliver udgivet den 13. november 2020, og indtil da kan vi varme op med singlen "God Save Me, But Don't Drown Me Out". Hør den nedenfor.

Billetsalget til Yungbluds koncert i Store Vega starter den 30. oktober og kan købes her

Yungbluds performance til GAFFA-Prisen 2018:

Yungbluds single "God Save Me, But Don't Drown Me Out":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA