x

Hun skulle have spillet på Roskilde – nu kommer Arlo Parks til Danmark

Hun skulle have spillet på Roskilde – nu kommer Arlo Parks til Danmark

Er blevet sammenlignet med Portishead og Syd fra The Internet

Den 20-årige britiske sanger og sangskriver Arlo Parks er blevet spået et stor fremtid. Hun figurerede på BBC’s "Sound of 2020"-liste, og i år skulle hun have spillet på Roskilde Festival. Det blev som bekendt desværre ikke til noget, men tirsdag den 13. april 2021 gæster Arlo Parks for første gang Danmark, når hun giver koncert på Hotel Cecil i København.

Arlo Parks – alias Anaïs Oluwatoyin Estelle Marinho – er er vokset op i Sydlondon og har nigerianske, tchadiske og franske rødder. Tidligere på året udgav hun singlen "Black Dog", der blev udpeget som BBC Radio 1’s "Tune of the Week". Hun har siden debuten i 2018 med singlen "Cola" udsendt en række singler og to ep'er, og 29. januar 2021 udsender hun sit første album, Collapsed in Sunbeams.

The Guardian har kaldt hende ”sin super-triste generations stemme”, og The Guardian har sammenlignet hendes lyd med en krydsning af Portishead og Syd fra The Internet.

Arlo Parks er ifølge sig selv inspireret af emomusikken, og hun har allerede optrådt med Phoebe Bridgers og indspillet med Glass Animals.

Billetsalget til koncerten begynder 30. oktober klokken 11 på Billetlugen.

LÆS OGSÅ: Sam Smith fejrer sit kommende album med streamet koncert

Varm op med Parks' seneste single, "Green Eyes":

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA