x

Kind Of Girl-debut på vej

Kind Of Girl-debut på vej

Kind Of Girl har endnu ikke udgivet musik herhjemme, men er ikke desto mindre genstand for stor opmærksomhed i udlandet.

I løbet af de seneste år er to af deres numre for eksempel blevet downloadet 2,2 millioner gange fra hjemmesiden last.fm. Desuden er deres sange, ifølge en ny pressemeddelselse, playlistet på mere end 230 radiostationer i 24 lande.

Det har været med til at bane vejen for en lang række koncerter i udlandet, som der tages hul på i slutningen af måneden.

Først skal bandet dog lige spille til støtte for Kræftens Bekæmpelse til koncerten Stafet For Livet 13. september i Fælledparken i København. Men derefter røger bandet af sted til Kina, inden de går i gang med en stribe koncerter rundt om i Europa.

Hvis man ikke lige genkender navnet Kind Of Girl, vil man dog sikkert kunne nikke genkendende til singlen "Slave To Your Charms", der herhjemme har været et hit på P3.

Bandet beskriver selv deres musik som både drømmende og støjende, men samtidig gavmild med omkvæd, der sidder fast.

Om det er en rammende beskrivelse kan man selv vurdere, når Kind Of Girls debutplade "Lonely In A Modern Way" udgives i Danmark mandag den 8. september.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA