x

Justin Bieber: "Jeg var virkelig, virkelig selvmordstruet"


Alting har en pris. En af de artister, der i dén grad har mærket berømmelsens skyggeside er Justin Bieber, der igen åbner op for kampen med sit mentale helbred.

I starten af 2020 kom dokmentarserien Justin Bieber: Seasons, hvor vi kom helt tæt på den canadiske stjerne, der har været verdenskendt det meste af sin barndom og hele sin ungdom. Her åbner sangeren i særdeleshed op for, hvor ekstremt svært det har været for ham at håndtere livet i rampelyset, og hvor voldsomt det har været at opleve menneskelige op- og især nedture i mediernes søgelys. 

I et nyt afsnit af en ny YouTube-dokumentar Justin Bieber: Next Chapter taler Bieber meget eksplicit om sine selvmordstanker og om, hvor vanskeligt og ensomt hans liv til tider har været. Ydermere opfordrer han til, at man åbner op omkring det, hvis man eksempelvis føler sig ensom. En følelse, den unge, men etablerede musiker selv har kæmpet enormt meget med.

LÆS OGSÅ: LISTE: 16 Mash-ups, der fucker med din hjerne

"Jeg vil bare gerne opfordre folk til "hey, hvis du føler dig ensom, så tal om det. Sig det højt. Der er en frihed i det. Jeg kunne have undgået en masse smerte, hvis jeg havde gjort det."

Bieber lever i dag et liv i balance, hvor meditation, Gud, konen Hailey og musikken er de centrale holdepunkter.

Bieber optrådte for nyligt i Saturday Night Live med den nye single "Lonely", hvor man som seer både kunne høre og føle, at præmissen for sangen kom et smertefuldt sted fra.

Se Biebers SNL-optræden her

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA