x

Månedens Demo på tour i september

Månedens Demo på tour i september

GAFFAs Månedens Demo har som så mange andre været ramt af ferie i de sidste par måneder. Således fik de udvalgte bands i juli og august måned kun mulighed for at spille én koncert.

Men september måneds The Worn-Out Virgins spiller både på Lades i København, Badeanstalten i Slagelse og på Oure Idrætshøjskole, og dermed er Månedens Demo-turnéen tilbage for fuld udblæsning.

Det er allerede på fredag 12. september, at Lades lægger hus til, og er man til drømmende og bittersød 60'er-inspireret pop, kan man godt få sin dosis twang opfyldt. Det er en cool blanding af underspillet surf og psykedelisk pop, og det virker!

"Uden de store armbevægelser, men med en intuitiv forståelse af de virkemidler der skal til: Et riff alle kan spille, skiftevis drømmende/hadefulde tekster, melankoli, drugs og ingen overflødige instrumenter", stod der i GAFFA, og det kan sagtens blive en intens, tilrøget og sexet koncert.

Support på Lades og dagen efter i Slagelse 13. september, står Wrong Side Of Vegas for. Deres tag med 60'erne er mere rockin', og læner sig mere op ad bands som Led Zeppelin. De er kompetente og sultne, og spiller til. Det er vidt forskellige ting fra 60'erne, de to bands bygger på, men de supplerer hinanden godt.

Den 25. september går turen til højskolen i Oure, hvor Worn-Out Virgins spiller den sidste af de tre koncerter, dog denne gang uden Wrong Side of Vegas.

The Worn-Out Virgins på MySpace

Wrong Side of Vegas på MySpace


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA