x

Lukas Graham teamer op med Wiz Khalifa på ny single

Lukas Graham teamer op med Wiz Khalifa på ny single

Christiania-fødte Lukas Graham går tilbage til sine rødder på sin nye single ”Where I’m From”. Singlen er lavet i samarbejde med Wiz Khalifa og er både er jordnær og fremadskuende.

I sin netop udgivne single ”Where I’m From” synger Lukas Graham om at holde fast i sig selv og sine rødder og samtidig have et skarpt øje på sit mål, der for hans vedkommende rækker langt uden for hans danske hjemstavn:

”Where I'm From. En sang, som handler om at huske sine rødder uden at slippe synet fra sit mål. Den attitude, vi har haft som et team, har bragt os langt nok hjemmefra til at arbejde med legender som Dj Mustard og Wiz Khalifa. Jeg er begejstret for at have en sang ude med dem og super stolt over det arbejde, vi hver især har lagt i projektet,” skriver Lukas Graham på sin Instagramprofil.

Lukas Graham er netop aktuel i den meget roste dokumentarfilm 7 Years of Lukas Graham. Her følger vi den danske sangers rejse mod sit store, internationale gennembrud med alle de drømmelignende og mareridtsfremkaldende oplevelser, det fører med sig: en rejse, der ikke blot har ledt Lukas Graham til stjernerne, men en rejse, som også bliver belønnet med seks funklende stjerner fra GAFFA.

LÆS OGSÅ: En melodisk fortælling om succes og den hårfine grænse mellem drømme og mareridt

Hør "Where I'm From":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA