Nyhed

Barselona tager på tidlig forårsturné

GAFFA.dk – alt om musik

Barselona har netop færdiggjort den første del af deres album tour, 1 Dag Er Vi 1 Minde. Nu annoncerer de en forårsturné. 

“Barselonas evne til at spille helt ufattelig god og solid musik skiller sig ud. Alt, hvad de gør med musikken er de gode til. De er dygtige musikere på keyboard, guitar, bas og trommer, der har styr på deres lyd – ingen tvivl om det.”


Sådan lød det blandt andet i GAFFAs anmeldelse af Barselonas første optræden på deres 1 dag er vi 1 minde-tour, der startede den 23. oktober.

LÆS OGSÅ:
Barselona er høj kvalitet i en lidt kedelig indpakning

Touren kom efter, at Barselona udgav deres nye album ved samme navn den 18. september – et album, som har været under udvikling det seneste år, hvor Barselona har sat tålmodighed og grundighed øverst på dagsordenen for netop at have tiden til at gå helt dybt ned i processerne og dermed give plads til den fordybelse, en sådan udvikling kræver.

Bandet har netop færdiggjort første del af deres album tour, og nu kan de allerede annoncere deres forårsturne – en fortsættelse af deres 1 Dag Er Vi 1 Minde Tour, der tager bandet rundt til 12 spillesteder i februar og marts 2021.

Tourplan 2021:

26. feb: Harders, Svendborg

27. feb: Paletten, Viborg


05. mar: Pavillonen, Grenå

06. mar: Generator, Ringkøbing

12. mar: Slagelse Musikhus, Slagelse


13. mar: Gjethuset, Frederiksværk

19. mar: Capri, Skanderborg

20. mar: Tapperiet, Køge


21. mar: Bremen, København

25. mar: Sønderborghus, Sønderborg

26. mar: Plantagehuset, Thisted


27. mar: Kulisselageret, Horsens

Varm op med "Fanget i din succes":

 


ANNONCE