x

Alice In Chains går i studiet

Alice In Chains går i studiet

Medlemmerne af det gendannede Alice In Chains begyndte allerede i foråret 2007 at skrive nyt materiale sammen med den nye frontmand William DuVall, og nu er de klar til at begynde at indspille dem.

DuVall kom med i bandet efter at Alice In Chains havde holdt pause fra 1996 til 2006, og i samme periode havde mistet frontmanden Layne Staley, der døde af en overdosis i 2002.

I første omgang tog den nye sanger med på en verdensturne, der blandt andet bragte dem til Vega i juni 2006, men siden da er DuVall gået fra erstatningssanger til fuldgyldigt medlem, der nu er involveret i skrivningen af nyt materiale.

I et blogindlæg på bandets officielle webside kan man læse, at de fire medlemmer har været i øvelokalet i juli og august måned for at indøve det nye materiale.

De har desuden arbejdet sammen med en unavngiven producer, der har brugt nogle dage på at hjælpe bandet med at blive klar til studiet.

Bandet skal øve noget mere, og til oktober går de så endelig i studiet for at indspille, hvad der kan blive deres første studiealbum siden 1995.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA