Nyhed

Obama deler playliste fra sin præsident-tid: Fra Eminem til Sinatra

GAFFA.dk – alt om musik

I kølvandet på det amerikanske valg deler den forrige præsident en playliste fra dengang, han selv sad i Det Hvide Hus. Tjek den ud nedenfor.

Det er ikke første gang, Barack Obama har gjort det offentligt, hvilken musik han hører i hvilke situationer. Det kan være sjovt at følge med i, og måske overrasker nogle af de artister, der var med til at give stemning i Det Ovale Kontor under den 44. præsident.

På den 20-sang lange playliste finder vi både rappere som Eminem og Jay-Z, popartister som Beyoncé og Phillip Phillips, jazzlegender som Miles Davis og John Coltrane og amerikanske veteraner som Bruce Springsteen og Bob Dylan – og alt derimellem.


LÆS OGSÅ: Overraskende besøg fra Obama under hiphop-koncert

Barack Obama skriver på Instagram, at playlisten med navnet A Promised Land har en særlig anledning, nemlig udgivelsen af hans nye erindringsbog af samme navn:

 – Musik har altid været spillet en stor rolle i mit liv, og det var specielt tilfældet under min tid som præsident. Imens jeg kiggede mine noter igennem inden debatter, lyttede jeg til Jay-Z med “My 1st Song” eller Frank Sinatra med “Luck Be a Lady”. (…)


 – Så for at markere, at min bog udkommer i morgen (i dag, red.), tænkte jeg, jeg ville sætte en playliste sammen med nogle af disse sange. Jeg håber, I kan lide den. #apromisedland

Obamas 860 sider lange erindringsbog udkommer i dag simultant i hele verden oversat til en lang række sprog, også dansk, hvor den hedder "Et forjættet land". Bogen er i øvrigt første del af to. 

Lyt til musikken og se den tidligere præsidents Instagrampost her:

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Barack Obama (@barackobama)



 

ANNONCE