x

A Kid Hereafter klar med nyt album

A Kid Hereafter klar med nyt album

Mandag den 6. oktober udkommer A Kid Hereafters nye album "Yo!", som er en opfølger til den anmelderroste debut "Rich Freedom Flavour" fra 2007 og grindcoresidespringet "A Kid Hereafter In The Grinding Light" fra tidligere i år.

Debuten fra A Kid Hereafter fik hele fem stjerner fra GAFFA, og anmelderen sagde i den forbindelse følgende om deres musik:

"Alt lige fra poppunk til hardcore, reggae og simpel melodiøs pop bliver grundigt afprøvet, og som regel fungerer det hele i et forunderligt lydbillede, der som oftest sammensmelter elektroniske sager, traditionelle rockinstrumenter og atypiske størrelser som violin og cello".

Majoriteten af sangene på efterfølgeren "Yo!" har været testet flittigt live op til indspilningerne, og i Danmark har man blandt andet kunne opleve dem på Roskilde og på Spot Festival.

Indspilningen til deres nye plade omfattede 20 sange, hvoraf 15 fandt vej til den endelige skive, og undervejs har A Kid Hereafter fået hjælp fra gæster som RebekkaMaria, Jacob Bellens (Murder), Mikael Hartmann (Hush) og Marius Neset (Jazzkamikaze).

I forbindelse med udgivelsen af "Yo!" spiller A Kid Hereafter to koncerter i henholdsvis København og Århus, der vil blive fulgt op af en længere turné til foråret, hvor bandet også skal spille til Canadian Music Week i Toronto.

Lørdag den 13. september gæster front- og bagmand Frederik Thaae desuden P3's "Musik Nu" mellem klokken 14 og 16, hvor temaet er "Konstellationer", og her vil han sammen med Pato forsøge at skrive et nummer med kun en time til rådighed.

Albummet "Yo!" udkommer 6. oktober, og bandets koncerter kan opleves på følgende datoer:

17. oktober: Lille Vega, København
18. oktober: Musikcafeen, Århus


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA