x

Annika Aakjær giver sin hidtil største indendørs koncert

Annika Aakjær giver sin hidtil største indendørs koncert

Synger i Falconer Salen 30. november 2021

Annika Aakjær har fået sit helt store gennembrud efter sidste års meget omtalte og roste optræden til Zulu Comedy Galla. Hun har siden spillet for udsolgte huse, både før og efter corona-restriktioner, for biler til drive-in-koncerter, og nu annoncerer hun sin hidtil største indendørskoncert, i Falconer Salen 30. november 2021 på sin Det Meste Tour.

Aakjær er samtidig aktuel med singlen "POP", en forløber for hendes kommende fjerde album, som udkommer i 2021. "POP" handler om det 2020, som ramte Annika lige efter et svært breakup oven på 13 års parforhold:

“Det var næsten til at grine ad, og jeg åbnede bare mine arme og sagde: “hello modgang, my old friend”. Skæbnen vil bare mase mig til jorden, så jeg red med på en art ligegyldighedens bølge, og på toppen af den bølge jeg skrev den her sang. På mange måder er det en hyldest til den momentale ligegyldighed, vi oplever for sjældent, men som er skyllet ind over os siden marts, hvor alles liv er blevet disrupted. Alt er lige meget, alt er ”POP” (alt er pik og patter),” siger Annika Aakjær i en pressemeddelelse.

Annika Aakjær debuterede med albummet Lille filantrop i 2008 og har siden gjort sig bemærket med blandt andet sine både samfundskommenterende og personlige tekster og sine stærkt humoristiske kommentarer mellem sangene til hendes koncerter – noget, som har fået flere til at sammenligne hende med Niels Hausgaard. Hun har desuden medvirket som skuespiller både i teaterstykker, film og DR's julekalender Julestjerner fra 2012.

Lørdag 28. november kan man også opleve Annika Aakjær som vært ved dette års Danish Music Awards (DMA), som vises på TV2. Det bliver hendes andet job som vært ved et prisshow – første gang var til GAFFA-Prisen 2014.

Billetsalget starter mandag 23. november kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

Varm op med Annika Aakjær fra Zulu Comedy Galla 2019:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA