Nyhed

Dansk progressiv metal: VOLA udsender ny musikvideo

GAFFA.dk – alt om musik

Se musikvideoen til de nye single fra den danske progheavy-gruppe ovenfor.

Hvis du er til Dream Theater, Tool, Symphony X eller lignende, er det københavnske band VOLA måske noget for dig.

Gruppen er klar med en ny single: ”Head Mounted Sideways”. Sangen agerer første single fra deres kommende, endnu ikke navngivne album, der udkommer næste år. Bassist Nicolaj Mogensen siger:


– Albummet er, hvis vi selv skal sige det, vores mest fokuserede og direkte plade til dato og samtidig en plade, hvor vi udforsker nogle af de hårdere og ondere sider af vores musikalske univers. Det er singlen her et godt eksempel på. 

Singlen følger op på bandets andet album, Applause Of A Distant Crowd, der udkom i 2018; et album, der fik stor ros fra GAFFAs anmelder.

LÆS OGSÅ: Københavnsk band tager kvantespring


Og selvom bandet ærgrer sig over, at de på typisk 2020-vis fik aflyst deres planlagte koncert på SPOT Festival og endda første USA-tour, som begge skulle have foregået dette år, skriver Nicolaj Mogensen:

– Heldigvis har stilheden på live-fronten gjort, at vi har kunnet fokusere al vores energi på arbejdet med vores tredje udgivelse, som vi glæder os helt vildt til at dele med omverdenen i det nye år.

Ud over bassist Nicolai Mogensen består bandet af guitarist og sanger Asger Rostbøll Mygind, keyboardist Martin Bruun Werner og trommeslager Adam Janzi.


 

ANNONCE