x

Entakt klar med nyt

Entakt klar med nyt

Efter genudgivelsen af demo-albummet "Kun En Elektrisk Summen Fra En Neonreklame Der Skulle Have Forestillet Solen" i december sidste år er Entakt nu klar med den rigtige opfølger til gruppens debutalbum.

Det kommende album har fået titlen "På Bagsiden Af Europa", og ifølge bandet trækker de denne gang inspiration fra hele Europa til deres tekstunivers i stedet for blot København, der spillede en vigtig rolle på debutpladen "Træerne Vokser Ind I Himlen", der udkom i januar 2007.

De fem medlemmer af Entakt har strikket en stribe dansksprogede sange sammen til det nye album, og til at hjælpe med fremførelsen har de indkaldt en flok af deres musikalske venner.

Den mest prominente gæst på albummet må siges at være Randi Laubek, der ikke ofte gør sig på sit modersmål. Men alligevel vil man kunne høre hende i duet med Jonas Villumsen på sangen "Mandagens Vægt".

Også Katrine Villadsen fra Kå, 180 Grader Virvars programmør Mathias Lyhne, sav-spiller Nicholas Kingo samt medlemmer af Didium & The Black Bonnie Picture dukker op på pladen.

Produktionen har Entakt-medlemmerne Jonas Villumsen og Kristian H. Martinsen selv stået for, mens miksningen er blevet varetaget af Carsten Heller (Nephew, Spleen United), Per Lange (Klondyke, Carlas) og Niels Høg (The Kissaway Trail, As In RebekkaMaria).

"På Bagsiden Af Europa" udkommer 6. oktober – og fra 24. oktober drager Entakt på præsentationstur rundt i Danmark med stop følgende steder:

S-Huset, Lyngby (24/10)

Forbrændingen, Albertslund (7/11)
Metro Music – Medborgerhuset, Ringsted (8/11)
Gimle, Roskilde (27/11)
Kunsthøjskolen, Thorstedlund (29/11)

Kulturhuset, Vanløse (4/12).

Dertil kommer senere koncerter i Århus, København og Odense, samt en større Danmarksturne i starten af 2009.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA