x

Pede B udgiver den svære 12'er – se tracklisten

Pede B udgiver den svære 12'er – se tracklisten

Pede B har svært ved at sidde stille. Det plejer hans tourplaner, bagkatalog og generelle aktivitetsniveau at vidne om. Så da en verdensomspændende pandemi bremsede en ellers travl kalender gik han i studiet... igen.

Produktive Pede B har endnu et album på trapperne, og denne gang bliver det sammen med makkeren og produceren Adam Sampler. De to arbejdede sammen på Jungleloven i 2010 og blev dengang nomineret til en GAFFA-Pris. De har også arbejdet sammen siden, men det kommende album cementerer et intenst samarbejde mellem de to. 

Albummet Gudskelov lander den 4. december som en tidlig julegave til rap-glade danskere, og selvom B og Sampler er hovedpersonerne i spil, så gæstes albummet i bedste rap-stil af en perlerække af talenter fra dansk rap.

LÆS OGSÅ: Pede B leverede samvær, nærvær og sublim freestyle

Gio, Mellow, Per Vers, Binær samt Adam og Pede B’s vante sparringspartner Lukas Lunderskov pryder vokalsiden. Desuden bruges der eftersigende mange live-instrumenter på albummet, hvor Simon Rossen har spillet trommer, Lars Rønne bas og Rene Damsbak blæsere.

Du kan komme med til “listening party” på Teglværket i Sydhavnen den 2. december, hvor Pede B og Adam Sampler gennemgår hele albummet med musikjournalist Jacob Hinchely. Desuden spiller Pede B med band den 5. december i Politikens Hus i København. Det sene show er udsolgt, men der er stadig billetter til det tidlige.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA