x

Mr. Bungle-guitarist til Danmark

Mr. Bungle-guitarist til Danmark

I denne weekend kan spillestedet Pitstop i Kolding og Loppen i København byde på en særegen oplevelse, når multitalentet Trey Spruance (billedet) kommer på besøg med bandet Secret Chiefs 3.

Spruance er bedst kendt for sit arbejde med gruppen Mr. Bungle, men han medvirkede faktisk også på Faith No More-albummet "King For A Day... Fool For A Lifetime" fra 1995.

Han grundlagde sammen med Mike Patton og et andet Secret Chiefs 3-medlem, Trevor Dunn, i 1985, mens medlemmerne stadig gik i high school.

Sammen med Patton og en stribe andre musikere, hvoraf flere nu også spiller med Secret Chiefs 3, har de udsendt tre album med Mr. Bungle, der har været inaktive siden 200.

Men sideløbende har Spruance altså også slået sine folder i bandet Secret Chiefs 3, der senest har udsendt albummet "Xaphan: Book of Angels Volume 9", som indeholder fortolkninger af John Zorn-kompositioner.

Der har siden begyndelsen været stor udskiftning i gruppens besætning, og der er vel nærmest heller ikke en musikalsk genre, de ikke har givet sig i kast med.

Så man kan godt regne med, at det bliver en unik oplevelse, når Secret Chiefs 3 fredag 12. september gæster Pitstop i Kolding, og søndag 14. september rammer Loppen.

Køb billet via GAFFA Billet


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA