x

Koncert med Isam B og Søs Fenger på Rådhuspladsen

Koncert med Isam B og Søs Fenger på Rådhuspladsen

Datoen 11. september vil altid forbindes med krig mod terror, splittelse og konflikt. Men nu vil de danske højskoler vil med sangeventen ”Danmark For Alle” i stedet markere dagen som en dag for frisind, fællesskab og forskellighed med en sang-event på Rådhuspladsen i København.

Højskolerne forventer op mod 10.000 deltagere på Rådhuspladsen, hvor der ud over fællessange sunget fra storskærm bliver budt en koncert med Isam B fra Outlandish og Søs Fenger.

Helga Kolby Kristiansen, som er Formand for Folkehøjskolernes Forening i Danmark udtaler følgende om eventet:

"Energien i højskolen bygger på åbenhed og respekt for forskelligheden, og højskolen har en lang tradition for at bygge bro mellem kulturer. En af højskolens mange fællesskabende aktiviteter er sangen, og vi vil med vores sangevent gerne markere og synliggøre denne åbenhed".

På dagen vil flere tusinde deltagere fra højskoler og kor uddele tørklæder for at signalere dette betydningsfællesskab.

Programmet for denne dag er som følger:

Fra klokken 17-18 vil 20 af landets højskoler indtage Københavns centrale pladser og stræder med fællessang fra Højskolesangbogen.

Fra klokken 18-19 samles alle på Rådhuspladsen til fællessang, hvor en række kulturpersonligheder som Peter Aalbæk Jensen, Jakob Hougaard, Manu Sareen, Tøger Seidenfaden og Özlem Cekic vælger sange fra Højskolesangbogen.

Fra klokken 19-21 er der koncert med Isam B og Søs Fenger.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA