x

JULEKALENDER-LÅGE 3: Imponerende Ida Laurberg tryllebinder publikum med sin stemme


Vi er nået til 3. december, og det betyder en ny koncert - denne gang fra Ida Laurberg, hvis stemme er et kapitel for sig selv.

Hvis du endnu ikke har hørt Ida Laurberg, så går der nok ikke lang tid, før du stifter bekendtskab med hende på den ene aller anden måde. Hun er nemlig garant for solide, intime og ekstremt personlige sangtekster. Alt dette pakkes ind i en stemme, som er intet minde end imponerende. 

Ovenfor kan du se hele koncerten med Laurberg fra Atlas den 26. oktober, hvor publikum fik en på live-opleveren, da hun og guitarist Kasper Falkenberg kørte musikalsk parløb og kom i mål med en flot optræden. 

LÆS OGSÅ: IDA LAURBERG-INTERVIEW: Talentfuld, selvstændig og ambitiøs

Nederst i artiklen kan du se et udvalgt nummer fra koncerten.

Siden den 25. oktober i år har Spot Festival sammen med blandt andre GAFFA præsenteret en lang række artister under navnet SPOT Nights. Det er blevet til en masse flotte koncertoptagelser, som vi i løbet af december vil præsentere for jer læsere, som et lille lys i decembermørket. 

Initiativet startede som en håndsrækning til de acts, som Spot Festival havde lavet en aftale med til den planlagte festival i maj 2020, der grundet coronapandemien blev aflyst. I stedet er det blevet til 26 showcase-koncerter i intime rammer, hvor omkring 40 publikummer kunne opleve de optrædende live. 

SPOT Nights er arrangeret i samarbejde med MXD, ROSA, Promus, HiFi Klubben, GAFFA samt spillestederne VoxHall og Atlas, og bliver til med støtte fra Tuborgfondet og Statens Kunstfond.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA