x

Johnson klar med nye koncertdatoer

Johnson klar med nye koncertdatoer

Rykker op til Falconer Salen og tilføjer Esbjerg

Aarhus V-rapperen Johnson har allerede én gang udskudt sin kommende turné, og nu er han atter klar med nye datoer. Han rykker samtidig den københavnske koncert op fra Store Vega til Falconer Salen og føjer Esbjerg til turnéen.

Touren fejrer 15-års jubilæet for Johnsons debutalbum Det passer, som bød på West Coast-inspireret rap og blandt andet indeholdt hittene "Nasty”, ”Kig forbi” og ”Det passer", og som han nu for første gang fremfører live fra ende til anden.

"Det føles så urealistisk, at min første plade er blevet en klassiker i dansk hiphop. Det er jeg enormt ydmyg omkring. Dette bliver de mest personlige koncerter, jeg nogensinde kommer til at spille. Jeg glæder mig utroligt meget til at dele noget så privat som min personlige historie og sange, der har en stor betydning for mig, og jeg er meget taknemmelig for alt den opbakning, der er omkring denne her tour," udtaler Johnson i en pressemeddelelse.

Johnson med fornavnet Marc indledte karrieren i den lokale ungdomsklub i Aarhus, hvor han begyndte at rappe i selskab med Liam og Osama – bedre kendt som L.O.C og U$O. Sammen med DJ Rescue gik de under navnet B.A.N.G.E.R.S. og udgav en fælles ep. L.O.C og U$O gæster også begge Det passer på henholdsvis ”Fra mit kvarter” og ”De drømmer”. 

Siden er kommet to studiealbum, Alt mit shit (2009) med hittene "Bawler hele dagen" og "Teriyaki" og senest Johnson (2015).

Johnson kan opleves her:

Fredag 05. november København, Falkoner Salen

Lørdag 06. november Odense, Posten

Torsdag 11. november Aalborg, Skråen

Fredag 12. november Esbjerg, Tobakken

Fredag 19. november Aarhus, VoxHall (udsolgt)

Billetsalget er netop begyndt via spillestedernes hjemmesider.

Varm op med en klassiker:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA