x

Steppeulven klar med de optrædende

Steppeulven klar med de optrædende

Baby in Vain, Goss, SULKA med flere fyrer op under prisfesten

Coronaår eller ej, så er de danske musikkritikere tilbage med den årlige prisuddeling Steppeulven, som i år finder sted lørdag den 30. januar 2021 klokken 17 på Bremen Teater i København. Det er altså lidt tidligt på aftenen, og Steppeulven har da også efter egne ord iført sig fåreklæder og bliver afviklet som en såkaldt matinéforestilling.

Der er nu fuld gang i værterne, som igen i år er Tilde Bang-Kristensen og Rune Hedeman, kendt fra henholdsvis P6 Beat og P3, og der er også masser af smæk på livemusikken. Det komplette program er som følger:

Baby in Vain  

Brimheim  

EYES  

Goss  

SULKA 

Søn  

Steppeulvens fokus er i årets line-up specifikt rettet mod det vækstlag, der har været særlig hårdt ramt af 2020s mange aflyste koncerter og manglende muligheder for at komme ud og møde et publikum på et spillested eller en festival.    

Alle de optrædende har i øvrigt fået enten fire, fem eller seks stjerner af GAFFAs anmeldere i løbet af 2020 – Baby in Vain (billedet) topper med seks stjerner for albummet See Through.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Et intimt og ærligt indblik i den storhed, der engang var synonymt med rockmusikken

Et begrænset antal billettertil prisfesten den 30. januar kan købes fra i dag via Ticketmaster og koster 200 kr. + gebyr.   

Foreningen af Danske Musikkritikere består af musikskribenter fra dagbladene og musikmedierne Berlingske, Børsen, Dagbladet Information, Ekstra Bladet, Fyens Stiftstidende, GAFFA, Kristeligt Dagblad, Passive/Aggressive, Politiken, Soundvenue, Weekendavisen og Aarhus Stiftstidende.

Varm op med Baby in Vains "Million":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA