x

Hot Chip indspiller covers

Hot Chip indspiller covers

Engelske Hot Chip har for nylig afsløret på engelsk radio, at de lige nu arbejder på to coverversioner af så forskellige navne som Vampire Weekend og Joy Division.

Det er sangen "Transmission" af Joy Division, der skal en tur igennem Hot Chips elektronikpark, og gruppens frontmand Alexis Taylor afslører, at slutresultatet kommer til at lyde en del anderledes end originalen.

Dette skyldes nok ikke mindst, at gruppen har valgt at bruge olietønder som det primære instrument, og man kan nu begynde at frygte, at de tidligere Joy Division-medlemmer, der foreslog gruppen at indspille sangen til det kommende "War Child"-album, nu fortryder idéen.

Der er dog ingen af dem, der selv er involveret i genindspilningen, men celeber hjælp får Hot Chip til gengæld på deres version af Vampire Weekend-sangen "Cape Cod Kwassa Kwassa".

Her er gruppen nemlig gået sammen med Peter Gabriel, der faktisk nævnes undervejs i sangen. Han har tidligere nævnt, at han kunne lide sangen, og nu skal han altså være med til at genindspille den.

Det vides dog endnu ikke, i hvilken sammenhæng samarbejdet mellem Peter Gabriel og Hot Chip vil dukke op.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA