x

Funeral For A Friend spiller i Pumpehuset

Funeral For A Friend spiller i Pumpehuset

Funeral For A Friend har været en større succes i hjemlandet England, hvor de blandt andet kan være stolte af tre top 20-singler og et debutalbum, "Casually Dressed & Deep In Conversation", der er gået guld.

Siden da har Funeral For A Friend udgivet "Hours" og "Tales Don’t Tell Themselves", som dog ikke blev mødt med overvældende ros fra GAFFAs anmeldere.

Kritikken lød først og fremmest på, at det engelske band kopierede den amerikanske emo-lyd på en professionel, men ganske kedelig facon.

Emo eller emocore er en subgenre af hardcore-punk. Ordet stammer fra "emotional" og henviser til, at man lader aggressioner og frustration komme til udtryk på en mere emotionel måde

I forhold til denne musik-genre har det har været GAFFA-anmeldernes holdning, at det giver mere mening at gå i lag med de amerikanske forbilleder end Funeral For A Friend.

Men musikken på deres kommende album skulle eftersigende i stedet bevæge sig mellem metalliske riff, melodisk rock og dybe, personlige tekster - musik, som bandet bebuder "du enten elsker eller hader".

Man kan få muligheden for at vurdere, om bandet har skiftet stil på deres nye album "Memory And Humanity", som udkommer 4. oktober og er bandets fjerde udgivelse.

På deres turné optræder desuden Cancer Bats, som kommer fra Canada og leverer hardcore metal og punkrock.

Cancer Bats er berygtet for deres eksplosive live-shows, og efter eget udsagn er bandets mission ”destruction”. De har endda valgt den ondeste dag at udgive deres debutalbum på: 06.06.06.

Funeral For A Friend og Cancer Bats spiller i Pumpehuset d. 11. november.

Billetsalget starter mandag 15. september kl. 10 fra Billetlugen.dk, på tlf. 70 263 267 samt i Fona-butikkerne.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA