x

JULEKALENDER-LÅGE 10: Se magiske Marshall Cecil fortrylle Atlas


Marshall Cecil er gæsterne bag låge nummer 10 i årets julekalender, og de genrespringende københavnere gør ikke lysten til store koncerter mindre. 

Der er 14 dage til juleaften, og her den 10. december bringer vi bag dagens låge Marshall Cecil, der for alvor brød igennem med den overraskende, bombastiske og fængende "Sololoquy (Wouldn't Feel Alone)" i 2019. Frontmand Daniel Abrahams ekspressive og særegne vokal er i front for Marshall Cecil-universet, der i sangskrivningen går i kødet på de svære og forundrende ting ved at være menneske. 

Filosofien og følelserne lurer bag de stringente og dog legende produktioner, der både i indspillet form og i livesammenhæng kan fylde et lokale med ærefrygt og fascination. Se selv med øverst i artiklen, hvor vi præsenterer hele Marshall Cecils session fra Atlas i Aarhus – nedenfor kan du se titelsangen fra albummet Going Up/Going Down.

Siden den 25. oktober i år har Spot Festival sammen med blandt andre GAFFA præsenteret en lang række artister under navnet SPOT Nights. Det er blevet til en masse flotte koncertoptagelser, som vi i løbet af december vil præsentere for jer læsere, som et lille lys i decembermørket.

Initiativet startede som en håndsrækning til de acts, som Spot Festival havde lavet en aftale med til den planlagte festival i maj 2020, der grundet coronapandemien blev aflyst. I stedet er det blevet til 26 showcase-koncerter i intime rammer, hvor omkring 40 publikummer kunne opleve de optrædende live.

SPOT Nights er arrangeret i samarbejde med MXD, ROSA, Promus, HiFi Klubben, GAFFA samt spillestederne VoxHall og Atlas, og bliver til med støtte fra Tuborgfondet og Statens Kunstfond.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA