x

Jelling Musikfestival arrangerer TV-2-koncert

Jelling Musikfestival arrangerer TV-2-koncert

Brandt & Co. spiller akustisk i Jelling 11. marts

Jelling Musikfestival måtte aflyse årets festival ligesom stort set alle andre danske festivalarrangører, men arrangørerne satser stærkt på en festival i 2021, og den finder sted 20.-23. maj.

Nu varmer festivalen op med en akustisk intimkoncert med 40 års jubilarerne TV-2, som kommer til at finde sted 11. marts i Gormhallen i Jelling for præcis 420 tilhørere – altså inden for de gældende coronaregler. Koncerten bliver samtidig en tilføjelse til den nyligt offentliggjorte akustiske forårsturné med TV-2, en opfølgning på bandets netop afsluttede akustiske efterårstour. En turné, som bandet udtaler følgende om i en pressemeddelelse:

”'Mens vi venter på den russiske vaccine'-turen har været overvældende og har vel nærmest fungeret som en mental hjælpepakke til os og vores publikum. I hvert fald er vi hver aften gået af scenen med en fornemmelse af at være kommet nærmere det fællesskab, som Coronaens krav om isolation og afstand har sat en stopper for. Og det er måske musikkens ædleste opgave: At bringe os sammen.”

GAFFA var begejstret for TV-2's akustiske koncert i Musikhuset Aarhus i november, hvor vi blandt andet roste den uforudsigelige sætliste.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Brandts bedste ballader

Billetsalget begynder på Ticketmaster.dk fredag den 11. december klokken 10

Varm op med denne smukke TV-2-ballade:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA