Nyhed

Fribytterdrømme drager på turné og varsler nyt album

GAFFA.dk – alt om musik

Spiller landet rundt i april og maj

Rockbandet Fribytterdrømme annoncerer turné til april og maj og varsler nyt album til foråret. Nyheden kommer oven på forrige uges melding om, at hele tre af gruppens hidtidige seks medlemmer træder ud af bandet.

Det nye album bliver bandets fjerde og er indspillet i løbet af 2020 med producerne Rune Rask (Suspekt) og Anders Hvass (The Entrepreneurs). Det nye album ligger ifølge bandet i forlængelse af forgængeren Skin fra 2019, men har i højere grad et fokus på groove, beats og tekster med erfaringer fra det virkelige liv. 


"Teksterne forsøger at indfange forholdet mellem erfaringer i livet og ønsker for fremtiden med alle de fejl, man begår undervejs. Teksterne har fået et tydeligere lag af mit privatliv, end jeg ellers før har givet udtryk for. Der indgår skilsmisse, seksuel genfødsel, mistet og genopfundet kærligheden til den eneste ene. Det bliver simpelthen så fedt at vise alle vores nye retning," fortæller forsanger Lau Pedersen.

I forrige uge fortalte bandet, oven på afslutningen af deres efterårsturné, at medlemmerne Thure (bas, synth), Alexander (guitar, percussion) og Simon (guitar, mundharmonika) fremover ikke længere vil være en del af Fribytterdrømme, men at de i øvrigt skilles som venner, og at beslutningen blev truffet allerede i begyndelsen af året. Tilbage er Lau (sang, guitar), Tobias (orgel, keyboards) og Felix (trommer, percussion, keyboards).

I sidste måned anmeldte GAFFA Fribytterdrømme på Train i Aarhus. Vores anmelder var begejstret og skrev blandt andet:


"Jeg kan lige så godt slå det fast fra start: De var eminente (…) Det var virkelig forfriskende at se et stortalent brede sig ud på scenen og ned i publikums dunkende og hungrende rockhjerter. Bliv ved med det, Fribytterdrømme!"

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Fribytterdrømme lige ned i publikums dunkende og hungrende rockhjerter

Fribytterdrømme kan opleves her:
23. april: Ollerup, Olferts
24. april: København, Store Vega
29. april: Aarhus, Stakladen
30. april: Lyngby, Templet
1. maj: Roskilde, Gimle
6. maj: Odense, Posten
7. maj: Thisted, Spillestedet Thy
8. maj: Aalborg, Studenterhuset
 
Køb billetter: www.gig.to/fribytterdromme


Varm op med en liveoptagelse fra 2019:

 


 

ANNONCE