x

JULEKALENDER-LÅGE: 16: Se Maskineri fortælle historier gennem musikken


Bag låge nummer 16 i vores julekalender gemmer sig en historiefortællende duo 

Gad vide om et skud traditionel folkemusik er, hvad du har brug for i dag? Det er i hvert fald godt for humøret og perspektivet, så giv det et skud. Maskineri er en midtjysk duo, der efter eget udsagn "spiller hårdtslående midtjysk folkemusik. Det er fandenivoldsk og dristigt, med – ikke et glimt, men en stjernekaster i øjet, så polkaer, hopsaer, mazurkaer og valse springer til alle sider."

Herunder kan du få en smagsprøve og øverst i artiklen kan du få fuld valuta for pengene, fra koncerten på Atlas, hvor Maskineri spillede for vaskeægte mennesker. Vildt. 

Siden den 25. oktober i år har Spot Festival sammen med blandt andre GAFFA præsenteret en lang række artister under navnet SPOT Nights. Det er blevet til en masse flotte koncertoptagelser, som vi i løbet af december vil præsentere for jer læsere, som et lille lys i decembermørket.

Initiativet startede som en håndsrækning til de acts, som Spot Festival havde lavet en aftale med til den planlagte festival i maj 2020, der grundet coronapandemien blev aflyst. I stedet er det blevet til 26 showcase-koncerter i intime rammer, hvor omkring 40 publikummer kunne opleve de optrædende live.

SPOT Nights er arrangeret i samarbejde med MXD, ROSA, Promus, HiFi Klubben, GAFFA samt spillestederne VoxHall og Atlas, og bliver til med støtte fra Tuborgfondet og Statens Kunstfond.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA