x

Zar Paulo tager på danmarksturné

Zar Paulo tager på danmarksturné

Aarhus-bandet drager landet rundt til foråret

Det aarhusianske poprockband Zar Paulo gav i forrige uge deres første koncert som hovednavn, på et udsolgt Train i hjembyen. De skulle også have spillet i Pumpehuset ugen efter, men ak, så blev landet lukket ned igen. Nu tager Zar Paulo revanche ved at præsentere en hel Danmarksturné.

Zar Paulo har fået en del radioairplay i 2020, især med deres fjerde og seneste single, "Stop Believing" og især på P6 Beat, og de har varmet op for både Joyce og TV-2. Musikken er dansksproget poprock med en vis 80'er-inspiration og sanger Emil Johannesens dybe stemme som en karakteristisk del af lydbilledet.

Gruppen udtaler i en pressemeddelelse:

"Vi har i løbet af 2020 brugt meget tid i studiet på at lave ny musik, som vi glæder os til at slippe fri på scener over hele landet. Det er vores bedste sange til dato, og det bliver stort at vække dem til live ude på spillestederne sammen med et rigtigt publikum."

GAFFAs anmelder var begejstret for koncerten på Train, uddelte fem stjerner og skrev blandt andet:

"Mit første møde med Zar Paulo blæste mig omkuld. Det gjorde mit møde med dem i går aftes også. De var vanvittige. Så er det sagt og tonen lagt. (…) De professionelle overraskelser vil ingen ende tage, og mit kæbeparti er både ømt af at smile så meget over, hvor vild en oplevelse det er, men også over, at jeg har tabt den på gulvet i ren og skær lamslåelse. (…) Til slut kan jeg vist kun sige: Hold lige øje med de her drenge, for jeg tror det kommer til at gå rigtig stærkt. De bliver store." 

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Duk dig, Zar Paulo skyder med skarpt

Zar Paulo kan opleves følgende steder:

12.02.21: København, Pumpehuset (Ny dato)
05.03.21: Sønderborg, Mejeriet
06.03.21: Skive, Drivhuset
11.03.21: Roskilde, Gimle
12.03.21: Gladsaxe, Richter
13.03.21: Holstebro, Subhuset
19.03.21: Køge, Tapperiet
20.03.21: Skanderborg, Walthers Musikcafé
26.03.21: Randers, Café Von Hatten
27.03.21: Aarhus, Train
09.04.21: Odense, Kulturmaskinen
 
Køb billetter: www.gig.to/zarpaulo

Varm op med "Stop Believing":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA