x

Radiohead arbejder på nyt album

Radiohead arbejder på nyt album

Den engelske rockgruppe Radiohead har på det sidste været i gang med at skrive tekst og musik til deres kommende plade. Guitaristen Ed O’Brien udtaler til BBC 6music, at de planlægger at arbejde videre på dette album, når de er færdige med at turnére.

Bandet afsluttede for nyligt deres turné i Nordamerika, og de rejser snart til Japan for at gennemføre en række koncerter i oktober måned.

I følge bassisten Colin Greenwood har Radiohead allerede allerede færdiggjort det meste af den næste plade. Ed O'Brien uddyber bandets tanker omkring det nye udspil og siger til BBC 6music:

”Vi taler stadig om at indspille noget mere, og vi er ret meget oppe at køre over det. Efter den sidste række koncerter begyndte vi at skrive musik til albummet, og vi ønsker at fortsætte med dette arbejde, da det virker til at blive helt genialt.”

Radiohead har indtil videre udgivet syv plader siden 1993 og har høstet store roser for langt de fleste af disse. Også her på GAFFA har vi været imponerede af bandet, som vi i 1997 gav seks stjerner for ”OK Computer” og i 2007 gav fire stjerner for ”In Rainbows”.

Om deres kommende album bliver et solidt udspil eller endnu et mesterværk, kan kun tiden vise, men ud fra Ed O’Briens udtalelser virker bandmedlemmerne i hvert fald til at være inspirerede og klar til at give den gas i studiet.

Eftersom bandet stadig arbejder på den næste plade, kan vi ikke give en dato for dens udgivelse, men vi vender naturligvis tilbage med mere information, når der er nyt om bandet.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA