x

Bruce Dickinson hjalp strandede turister

Bruce Dickinson hjalp strandede turister

Forsangeren i Iron Maiden er lidt af et renæssance- mennesker. Ikke nok med at Bruce Dickinson gør sig som musiker, forfatter og radio- og tv-vært, så har han også tidligere fægtet på topplan, og i de senere år har han gjort sig som pilot.

Han er uddannet til at må flyve kommercielle fly som en Boeing 757 og har de sidste ni år været tilknyttet firmaet Astraeus som pilot. I den kapacitet har han tidligere både fløjet briter hjem fra Libanon samt fløjet fodboldholdet Rangers FC til Israel, og tidligere i denne måned blev han hyret af forsvarsministeriet til at flyve soldater hjem fra Afghanistan.

I denne weekend trådte Dickinson også til, da et kollaps af rejsefirmaet XL Leisure Group gjorde, at mere end 85.000 passagerer ikke kunne komme hjem fra feriedestinationer i Europa og Nordafrika. Det skriver den engelske avis The Times.

For at få feriegæsterne tilbage trådte Astraeus blandt andet til, hvilket betød, at Pilot Dickinson i weekenden stod for først at fragte et hold hjem fra Ægypten, og derefter tog han turen til Kos for at hente endnu en gruppe.

Bruce Dickinson har også ved flere lejligheder fløjet sit band Iron Maiden rundt i verden på en ombygget 757 med navnet Ed Force One.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA