x

The Streets samarbejder med DR pigekoret

The Streets samarbejder med DR pigekoret

Mike Skinner, som er manden bag The Streets, har for nylig været i DR Byen, hvor han fik indsunget omkvædet til den kommende single ”Everything Is Borrowed” sammen med DR Pigekoret. Det hele er foregået på dansk, vel at mærke.

I følge DR's Anders Dohn, der var producer under indspilningen, er den danske version så god, at den allerede er blevet godkendt af pladeselskabet og formentlig vil blive udsendt i løbet af næste uge.

Til dr.dk siger Anders Dohn:

"Det hele gik meget hurtigt, vi blev kontaktet af (pladeselskabet, red.) Warner sidste fredag, og fire dage senere var indspilningen i hus. Mike var jo kun kort tid i DR Byen, så tiden var knap, men det gik over al forventning, og DR PigeKoret var fantastiske at arbejde med."

Henriette Tybjerg Madsen, der er et mangeårigt medlem af DR PigeKoret, udtalte efterfølgende til dr.dk om mødet med The Streets:

"Jeg har hørt hans musik siden folkeskolen og var en af de mange, der oplevede ham på årets Roskilde Festival. Så det var vildt at få lov til at indspille med ham og faktisk møde ham face to face. Den danske udtale fangede han også virkelig hurtigt og så havde han en ret sød accent, så jeg glæder mig meget til at høre den endelige version."

Albummet ”Everything Is Borrowed” bliver ifølge rapperen selv det næstsidste album, han laver under navnet The Streets. Han har flere gange udtalt, at han er træt af dette navn og alle de associationer, som følger med.

Mike Skinners fjerde studiealbum ”Everything Is Borrowed” udkom i dag, mandag. Allerede på nuværende tidspunkt kan du her på GAFFA.dk læse vores anmelders tanker om dette album, som han har givet fire stjerner til.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA