x

Kendrick Lamar giver dansk koncert

Kendrick Lamar giver dansk koncert

"Der er i den grad brug for noget at se frem til i denne tid"

Roskilde Festival har netop offentliggjort, at Kendrick Lamar kommer til Roskilde Festival 2021. Den californiske rapstjerne var også programsat til den aflyste Roskilde Festival 2020, men kan nu opleves næste år.

Roskilde Festivals programchef, Anders Wahrén, udtaler i en pressemeddelelse:

"Der er i den grad brug for noget at se frem til i denne tid, og vi vil gerne minde om, at der trods høje smittetal og restriktioner er lys forude. Derfor slipper vi et navn mere til næste års festival."

"Trods sin forholdsvis unge alder (33 år, red.) er Kendrick Lamar en moderne legende, og han har stået højt på vores deltageres ønskeliste, siden han debuterede på Roskilde Festival i 2013. Han er en show-mand, men også en politisk engageret kunstner med noget på hjerte, og han rammer et bredt publikum uden at lefle."

"En kunstner som Kendrick Lamar laver ikke bare musik til tiden, han er også med til at forme den. Han evner som få at give en stemme til dem, der måske mangler den, og den slags kunstnere er væsentlige at have netop nu. Med nyt materiale på vej har vi store forventninger til Kendrick Lamar på Orange Scene."

Kendrick Lamar har tidligere optrådt på Roskilde Festivals Arena-scene i 2013 og på Orange Scene i 2015. Han arbejder for tiden på opfølgeren til sit fjerde album, det særdeles roste Damn fra 2017.

LÆS OGSÅ: DAMN! Kendrick er stadig kongen på endnu et sprudlende mesterværk

Hans seneste danske koncert var på Smukfest 2018, hvor han dog ikke var helt skarp ifølge GAFFAs anmelder, som var betydeligt mere tilfreds med Lamars næstseneste danmarksbesøg, som fandt sted i Royal Arena, også i 2018.

LÆS OGSÅ: Knivskarpe K-Dot kapitulerede ikke for kulden

Roskilde Festival har tidligere offentliggjort blandt andre The Strokes, Tyler, The Creator, Faith No More, HAIM, Thom Yorke Tomorrow's Modern Boxes, Anderson .Paak & The Free Nationals, FKA twigs, Jada, Mayhem, Megan Thee Stallion, The Whitest Boy Alive, Thomas Helmig, TLC og mange flere til festivalens 50. udgave, som efter planen finder sted 26. juni-3. juli 2021.

Der er udsolgt af partoutbilletter til Roskilde Festival 2021. De resterende endagsbilletter bliver sat til salg i det nye år.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA