Nyhed

Koncertgigant opruster i Danmark

GAFFA.dk – alt om musik

All Things Live åbner lokal bookingafdeling i København

Den store nordiske live-underholdnings-arrangør All Things Live opruster nu musikprofilen i Danmark ved at opstarte en lokal bookingafdeling i København.

Til at stå i spidsen for det nye bookingteam ansatte All Things Live Denmark i december Morten Hundahl, som har mange års erfaring i den danske musikbranche og kommer fra en stilling som agent hos Copenhagen Music.


Med den nye afdeling har All Things Live Denmark allerede indgået aftaler med de første danske kunstnere og kan nu også byde velkommen til John Blicher Madsen, som i dag starter som agent.
John Blicher Madsen har tidligere arbejdet for 3rd Tsunami Agency og Musicall Booking, og med sig bringer han en håndfuld markante navne.

All Things Lives udvalg af danske kunstnere tæller nu så forskellige navne som MORTEN, Emil Stabil, GRETA, De Danske Hyrder, ORM, Pattesutter, Johnson og Nabiha.

All Things Live arrangerer både koncerter, festivaler og comedyshows i hele Norden og har kontorer i Oslo, Stockholm, Malmö, Helsinki og København. Selskabet blev stiftet i 2019 ved en sammenlægning af seks skandinaviske selskaber, blandt andet danske ICO, og har i alt flere end 130 medarbejdere.


Den danske direktør Pernille Møller Pedersen udtaler i en pressemeddelelse:

"Vi er meget glade for, at Morten og John er blevet en del af teamet. De kommer begge med en masse erfaring, nytænkning og positiv energi, som jeg er overbevist om både vil styrke og udbygge vores danske musikafdeling. På trods af COVID-19-situationen fortsætter vi med at opruste All Things Live Denmark, hvor vi også i 2020 udbyggede vores comedy-afdeling og sluttede året af med at annoncere opkøbet af eventfirmaet Monkfish."

Morten Hundahl tilføjer:


"Vi har store ambitioner for vores danske roster (udvalg af kunstnere, red.). Vi vil gå ydmygt, men målrettet til opgaven, og jeg er helt overbevist om, at John er det helt rigtige match. Med udsigten til lysere tider på den anden side ser vi frem at sætte en masse turnéer i søen og skabe nogle uforglemmelige live-oplevelser."

Koncertarrangørerne opgraderer

Åbningen af lokalafdelingen af All Things Live kommer i en tid, hvor der er sket flere udvidelser, salg til internationale giganter og sammenlægninger blandt danske koncert- og festivalarrangører inden for de seneste år.


I 2018 solgte den danske koncertarrangør smash!bang!pow! således 25 procent af virksomheden til det store tyske selskab FKP Scorpio, der blandt andet står bag en lang række festivaler i hele Europa og tidligere har været medejer af NorthSide og Tinderbox.

I 2019 købte den internationale arrangørgigant Live Nation danske PDH, og samme år blev den danske festival- og koncertarrangør Down the Drain Group, der blandt andet står bag NorthSide og Tinderbox og en lang række koncerter, solgt til den amerikanske gigant Superstruct Entertainment.

I august 2020 kunne den danske koncertarrangør Copenhagen Music så offentliggøre, at den fusionerede med svenske United Stage Sverige og norske United Stage Norge til det nye selskab United Stage Group.


LÆS OGSÅ: Tre store bookingbureauer lancerer nyt nordisk samarbejde

ANNONCE