x

Noel Gallagher som tv-forfatter?

Noel Gallagher som tv-forfatter?

Den engelske komiker, radio- og tv-vært samt reformerede narkoman Russell Brand er ifølge Noel Gallagher fra Oasis i gang med at udvikle en tv-serie, og ifølge The Sun har Noel fået tilbudt et job som forfatter på serien.

Til avisen siger Noel dog, at han lige nu er optaget af den kommende udgivelse af Oasis-albummet "Dig Out Your Soul", men at han ikke vil afvise noget i fremtiden. Brand har åbenbart forsøgt at få et samarbejde i stand i en periode, og Noel er sikker på, at der kunne komme noget godt ud af det.

Om deres venskab siger Gallagher:

"Russell er en stor overklasse-, tidligere junkie-Essex-dreng, der har besøgt den mørke side, og nu interesserer sig for Hare Krishna. Han har aldrig set socialt boligbyggeri. Jeg er en brovten nordenglænder, der drikker Red Stripe. Det finder han fascinerende. Han siger 'Men Noel darling, tror du ikke på en højere eksistens?', og jeg svarer, 'Ikke klædt i et lagen, mens jeg slår på en tamburin, din store tøsedreng'."

Russell Brand kan høres hver lørdag på BBC's Radio 2, hvor han så ofte får besøg af Noel Gallagher, at han nu kaldes showets uofficielle tredje vært. Af andre tidligere gæster på showet kan nævnes navne som Courtney Love, Morrissey, Ronnie Wood og Slash.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA