x

Demoer søges til Copenhagen Guitar Battle

Demoer søges til Copenhagen Guitar Battle

Man kan komme langt med seks strenge og tre akkorder. Spørg bare Gasolin', der som et af de første danske bands hyllede solo-guitaristen i klassikeren ”Strengeleg”.

Nu skal spillemanden helt op på beatet igen, når der 6. februar 2009 for andet år i træk afvikles Copenhagen Guitar Battle.

I fjor luftede tæt på 1000 publikummer den indre luftguitar, mens Jonas Larsen fra Nørrebro i København fuldendte triumfen på scenen og vandt historiens første battle.

Ifølge en pressemeddelelse var både medie- og publikumsinteressen så enorm, at arrangørerne i år forventer skærpet konkurrence om titlen foran et tætpakket publikum i Amager Bio, der har fået genvalg til at huse arrangementet.

På scenen skal otte udvalgte guitarister dyste mod hinanden - én mod én. Til lejligheden har husorkestret komponeret en række temaer, som der jammes over i et begrænset tidsrum.

Det handler om at spille en vis legemsdel ud af bukserne. Derefter er det op til publikum og dommere at afgøre, hvem der går videre, og hvem der til sidst står tilbage som Danmarks sejeste solo-guitarist 2009.

Arrangørerne meddeler, at de gerne modtager demoer på denne adresse: [email protected]

Læs mere om arrangementet her


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA