x

Biografi om Avicii på vej – "bogen giver et ærligt billede af Tim"

Biografi om Avicii på vej – "bogen giver et ærligt billede af Tim"

Udkommer til november

Tim – biografien om Avicii er titlen på en bog, som udkommer i slutningen af efteråret 2021. Den er skrevet af den prisvindende svenske journalist Måns Mosesson, der har interviewet en række af den afdøde stjerne-dj's familiemedlemmer, venner og musikerkollegaer.

”Bogen giver et ærligt billede af Tim og hans søgen – og skjuler ikke de problemer, han kæmpede med,” fortæller en pressemeddelelse.

"Det er næsten svært at forstå, hvor stor indflydelse Tim Bergling (Aviciis rigtige navn, red.) havde, både på musikbranchen generelt og på sine fans over hele verden," siger udgiveren Kerstin Almegård i en pressemeddelelse og fortsætter: "Forfatteren Måns Mosesson har rejst i Tims fodspor rundt omkring i verden, fra barndommens gader i Stockholm til Miami, Ibiza og Los Angeles for at give et dybtgående og komplekst billede af Tims liv og arbejde."

Måns Mosesson er graverjournalist og vinder af blandt andet de svenske priser Stora Journalistpriset og Ikarospriset og den internationale Prix Italia. Han har en baggrund som dokumentarproducent hos svensk radio og arbejder nu som dybdegående reporter hos Dagens Nyheter.

En del af indtægterne fra bogsalget går til Tim Bergling Foundation til støtte for arbejde med blandt andet forebyggelse af psykisk sygdom og selvmord. Tim Bergling Foundation støtter for eksempel organisationen Mind og deres selvmordslinje, så den kan være åben 24 timer i døgnet hele året rundt.

Avicii døde den 20. april 2018, 28 år gammel. 

Bogen udkommer på svensk den 16. november.

LÆS OGSÅ: NEKROLOG: En EDM-cowboy rider ud i horisonten


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA