x

Fra Guitar Hero til DJ Hero?

Fra Guitar Hero til DJ Hero?

Playstation-spillet "Guitar Hero" har på ganske få år oplevet massiv succes på verdensplan, og er blevet en yndet hobby og fest-gimmick for et hav af mennesker. Faktisk har spillet solgt over 21 millioner eksemplarer, og er siden 2005 udkommet i fire forskellige versioner.

Nu går der rygter i musikbranchen om, at folkene bag "Guitar Hero" er i gang med at arbejde på et dj-baseret musik-spil, som man vil kalde "DJ Hero".

Hvor man med "Guitar Hero" har mulighed for at tæske løs på en plastik-guitar og score point ved at ramme de rigtige akkorder, så kan "DJ Hero" tænkes at omhandle den ædle kunst at vende plader på et diskotek. En anden mulighed kunne være, at man scorer points ved at scratche pladerne til ukendelighed, men disse detaljer er altså ikke kommet ud endnu.

Faktisk er der blot tale om et rygte, som en kilde har givet videre til MTV News, der så har offentliggjort det i æteren.

Ifølge rygtesmedene er der dog visse problemer med gennemførelsen af projektet, eftersom det, ifølge mtv.com, skulle være et ”rettigheds-mareridt” at forhandle tingene på plads med de pladeselskaber, som skal frigive deres musik til benyttelse i spillet.

Selskaberne bag "Guitar Hero", Activision og RedOctane, har desuden planer om at udgive spil ved navn "Drum Villain" and "Keyboard Hero", så computerfreaks og musikentutiaster har uden tvivl mere at glæde sig til fra disse selskaber.

Hvor langt man når med projektet "DJ Hero" er stadig et ubesvaret spørgsmål, da talspersoner bag Activision, ifølge mtv.com, ikke ønsker at udtale sig om historien.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA