Nyhed

Smukfest offentliggør tre hitrappere

GAFFA.dk – alt om musik

24kGoldn, Kesi og Siva er tilføjet plakaten

Smukfest har netop offentliggjort tre hitrappere til 2021-programmet, nemlig danske Kesi og Sivas samt amerikanske 24kGoldn (billedet), kendt for 2020-hits som "City of Angels" og "Mood (featuring Iann Dior)", hvor især sidstnævnte har gået sin sejrsgang over hele verden. 24kGoldn er allerede blevet streamet en milliard gange.

24kGoldn spiller lørdag den 7. august i Bøgeskoven, hvor der stadig er ledige billetter. Festivalen har udsolgt af voksen-partoutbilletter og endagsbilletter til fredag, men har endagsbilletter til onsdag, torsdag, lørdag og søndag samt børne-partoutbilletter.


Smukfest har også gjort sig nogle overvejelser om fremtiden og skriver i en pressemeddelelse:

"I Skanderborg tror vi på, at vi vender tilbage til noget af al det, vi kender, inden for nær fremtid. Vores fornemmeste opgave til sommer er at skabe et sikkert miljø for alle vores gæster. Vi arbejder derfor ud fra ideen om at et corona-pas med f.eks. oplysninger om, at I, vores gæster, er vaccineret, eller at I har en test med jer fra det offentlige system, eller at I har dannet antistoffer - kombineret med muligheden for at lave test på stedet - kan give et sikkert arrangement, så vi kan komme til at afholde en festival."

Festivalen har tidligere offentligggjort 2021-navne som Gorillaz, Kraftwerk, Slipknot, Melanie C, Herbie Hancock, Limp Bizkit, Lionel Richie og en lang række danske kunstnere.


LÆS OGSÅ: Jelling Musikfestival melder ud om 2021

Varm op med 24kGoldn featuring Iann Dior og "Mood":


ANNONCE