x

Talentfulde bands på scenen i Århus

Talentfulde bands på scenen i Århus

Selskabet Strange Ears, der blandt andet tager sig af management, promovering og booking af forskellige bands og arrangementer, står igen bag den halv-årlige Strange Ears Festival på Studenterhus Århus, hvor dygtige undergrundsbands får lov til at give den fuld skrue på scenen.

Strange Ears-festivalen er tænkt som et arrangement for vækstlaget, og det har man holdt fast i. Tidligere har navne som Dúné, Sarah Hepburn, Lise Westzynthius, Munich, January Jaunt, Tilde, Magnum44, og mange andre gæstet festivalen.

Dette er den sjette festival, som Strange Ears præsenterer, og i år foregår den over to dage, hvor i alt 14 bands leverer 30 minutters livemateriale hver, fordelt på seks bands hver aften, samt afterparty-bands fra midnat, hvor der lægges op til fest.

I år er temaet ”Kønnenes Kamp”, og dette betyder, at fredagen står i kvindernes tegn under navnet "Fantastic Females", og lørdagen står i mændenes tegn under navnet "Majestic Males".

Festivalen løber af stablen 17. -18. oktober, og vil udover en masse musik byde på en række events, indslag, oppyntning med mere.

På festivalen kan man blandt andet møde:

Sky Architects (på billedet)
Ayoe Angelica
Striving Vines
Murmansk (Holland)
Wrong Side of Vegas
My Getaway in Audio
Bee
Camilla Skjærbæk
Darling Don´t Dance
Hannah Schneider
Green Lives
Plök
Baconflex
+ Dj´s

På gaffabillet.dk kan man købe en to-dages billet til 60 kroner. I døren koster det 40 kroner per aften.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA