x

Amy Winehouse inspirerer Tom Jones

Amy Winehouse inspirerer Tom Jones

Siden Tom Jones i 1989 fik sit comeback med singlen "Kiss", lavet i samarbejde med The Art Of Noise, har den nu 68-årige crooner via en række duetter og samarbejder gjort sit for at holde sig ung med de unge.

Men nu fortæller sangeren, at han i nogle år faktisk har haft lyst til at lave en udgivelse med retrolyd, og efter at have hørt det seneste album fra Amy Winehouse fik han mod på at gå videre med idéen.

Resultatet kan findes på albummet "24 Hours", der udsendes til november, og om den kommende plade siger Tom Jones til Associated Press:

"Vi har tænkt over dette i noget tid, at lave retrolyd men på en ny måde. Og Amy Winehouse, hun klarede det. Da det album kom ud, ringede min søn til mig med det samme og sagde, 'Du ved, det vi har snakket om? Lyt til det her'".

Det er producerteamet Future Cut, der har skabt Jones' nye lyd. Det var dem, der stod bag Lily Allen-singlerne "Smile" og "LDN", og de har desuden tidligere samarbejdet med Natasha Bedingfield, Dizzee Rascal, The Sugababes, Kate Nash og Estelle.

Det kommende album kommer ud over en ny lyd også til at indeholde et nummer skrevet i samarbejde med Bono og The Edge fra U2.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA