x

Googles gamingtjeneste, Stadia, er på vej til LGs smarte tv

Googles gamingtjeneste, Stadia, er på vej til LGs smarte tv

I løbet af 2021 bliver det muligt at spille direkte på LGs smarte tv, uden at koble en computer til tv’et. Googles gamingtjeneste, Stadia, bliver nemlig en del af LGs webOS i løbet af 2021

LG har lige annonceret, at de har indgået et samarbejde med Google om at introducere Stadia, Googles gamingtjeneste, på deres nye webOS smart-tv, og det kommer til at gå stærkt. Ifølge LG vil vi allerede se Stadia på deres nye smarte tv i andet halvår 2021, og det vil gøre dem til den første tv-producent med indbygget support til Stadia-spil.

Derved kommer der adgang til spil som Cyberpunk 2077, NBA 2K21, Assassin’s Creed: Walhalla og Watch Dogs: Legion, så længe du altså har en Stadia-controller. Men så kan du også nyde dem i 4K og med 5.1 surround sound.

LG fortæller, at det er deres plan at lancere den nye tjeneste som en app, der kan hentes fra LG Content Store, i andet halvår af 2021 i de lande, hvor Stadig er tilgængelig, altså blandt andet Danmark.

I dag findes der lige over 130 spil på Stadia, og Google oplyser, at der løbende kommer flere til. Spil kan enten købes enkeltvis eller via et abonnement på Stadia Pro, hvilket giver rabatter og adgang til 4K-opløsning i spillene.

LÆS OGSÅ: Fitbit bliver en del af Google


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA