x

Snoop Dogg roser Donald Trump

Snoop Dogg roser Donald Trump

"Det er godt arbejde af præsidenten og hans team på vejen ud"

Musikverdenen har ikke ligefrem stået i kø for at rose Donald Trump, men nu kommer der pæne ord til den tidligere præsident fra Snoop Dogg. Årsagen er, at Trump på sin allersidste arbejdsdag benåede blandt andre Snoop Doogs gode ven Michael "Harry-O" Harris, medgrundlæggeren af hiphop-pladeselskabet Death Row Records, som udgav Snoop Doggs to første, storsælgende album Doggystyle og Tha Doggfather tilbage i 1993 og 1996.

Harris nåede at sidde i fængsel i 30 år for mordforsøg og kokainhandel og afsonede en dom på fra 25 års fængsel til livstid. Han sad allerede i fængsel, da han var medgrundlægger af pladeselskabet.

New York Post har fået tilladelse til at bringe et citat fra et Zoom-møde mellem Snoop Dogg og advokaterne Alice Johnson og Weldon Angelos, der har arbejdet på at få udført benådningen. 

"Det er godt arbejde af præsidenten og hans team på vejen ud," sagde Snoop Dogg på mødet og fortsatte:

"De gjorde noget godt arbejde, mens de var der, og de gjorde noget arbejde på vej ud. De skal vide, at jeg elsker, hvad de har gjort. Det er fantastisk, at Guds arbejde kan få folk til at forstå, at der er en Gud."

Ved samme Zoom-møde udtalte advokaten Weldon Angelos, at det først og fremmest var Donald Trumps datter Ivanka Trumps fortjeneste, at Michael "Harry-O" Harris blev benådet.

Donald Trump benåede tirsdag den 19. januar 73 personer, heriblandt flere andre navne fra hiphop-verdenen.

LÆS OGSÅ: Donald Trump benåder rapstjerner

Snoop Doog har ellers tidligere været meget kritisk over for Donald Trump. Tilbage i september udtalte han følgende på Instagram:

"Mig og mine homeboys sidder her og taler om alle de folk, præsident Trump ikke har respekt for .... kvinder, bøsser, transkønnede, sorte, mexicanere, asiater og nu veteraner. Hmm... Det lader til, at han ikke respekterer nogen anden farve end hans egen og alt det, han ikke selv er, hvilket er racistisk."

Pladeselskabet Death Row gik konkurs i 2006. En af selskabets andre medgrundlæggere, Suge Knight, afsoner selv en længere dom for vold med døden til følge.

LÆS OGSÅ: Hiphop-mogul får voldsom fængselsstraf

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA