x

Smashing Pumpkins udsender koncert-dvd

Smashing Pumpkins udsender koncert-dvd

The Smashing Pumpkins blev dannet i Chicago i 1988 af Billy Corgan, Jimmy Chamberlin, James Iha og D'arcy Wretzky, og selvom de sidste to ikke er med længere, vil Corgan og Chamberlin alligevel markere gruppens tyve års jubilæum med en dvd-udgivelse.

Det drejer sig om en udgivelse med koncertoptagelser fra Filmore Auditorium i San Francisco, hvor det gendannede band i juli og august 2007 spillede elleve koncerter.

Til koncerterne spillede bandet ud over deres største hits også en lang række numre, der ikke er udsendt nogen steder, og den kommende dvd bliver dermed det eneste sted, man kan finde optagelser af sange som "99 Floors", "No Surrender" og den 30-minutter lange "Gossamer".

Udgivelsen har fået titlen "If All Goes Wrong" og indeholder udover koncertoptagelserne også en ekstra dvd med en 105 minutter lang dokumentar om den lange koncertrække i San Francisco.

På denne skive finder man også en kortfilm om gruppens dedikerede fans samt et interview med The Who-guitaristen Pete Townshend.

"If All Goes Wrong" udsendes 11. november.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA