Nyhed

Sleaford Mods giver danske koncerter

GAFFA.dk – alt om musik

Elektropunkduoen spiller i Danmark til november

Den album- og GAFFA-forsideaktuelle britiske elektropunkduo Sleaford Mods giver to koncerter i Danmark, nemlig på VoxHall i Aarhus den 7. november og Pumpehuset i København den 8. november.

Duoen alias sanger Jason Williamson – der i øvrigt har en fortid som bistandsrådgiver – og programmør Andrew Fearn er kendt for deres samfundskritiske tekser, for Wiliamsons talesyngende stil og for deres hektiske koncerter, hvor Williamson spyr sin galde ud over publikum, mens Fearn tilbagelænet igangsætter præindspillede instrumentaltracks og drikker øl. I 2018 var de omdrejningspunkt i dokumentarfilmen Bunch of Kunst.


Sleaford Mods blev dannet i Nottingham tilbage i 2007 og udgav 15. januar deres 11. studiealbum, Spare Ribs, hvis tekster blandt andet er inspireret af livet i lockdown, af Brexit og ellers udtrykker generel kapitalismekritik. Noget, der også var et tema, der GAFFA interviewede Jason Williamson for nylig.

LÆS OGSÅ: SLEAFORD MODS-INTERVIEW: Racisme er kapitalismens bedste ven

Duoen har tidligere givet velanmeldte koncerter herhjemme på Roskilde Festival, NorthSide og i Den Grå Hal på Christiania. GAFFAs anmelder var i øvrigt godt tilfreds med duoens seneste album.


LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Brexit og Boris Johnson har, sjovt nok, ikke mildnet disse Mods

Billetsalget til koncerterne begynder 29. januar klokken 10 via spillestedernes hjemmesider.

Varm op med "Nudge It" featuring Amy Taylor fra det nye album Spare Ribs:

ANNONCE