x

Hver tiende dansker vil hellere undvære sex end sin smartphone

Hver tiende dansker vil hellere undvære sex end sin smartphone

Vi er så glade for vores elektroniske kammerat, at hver tiende danske faktisk hellere vil undvære sex end deres smartphone

Der er ingen tvivl om, at danskerne er glade for deres smartphone. Den er konstant med i lommen, og den bliver i højere grad brugt til at streame fed musik på, end til at tale i.

I disse Corona-tider bliver smartphonen også meget høj grad brugt til at se den nyeste musikvideo eller koncert på, og det skyldes ikke mindst skærmens ofte meget høje kvalitet.

Nu har OnePoll, på vegne af OnePlus, så foretaget en undersøgelse af danskernes smartphoneforbrug, og den viser, at vi er meget tæt på vores smartphone, i bogstavelig forstand.

Undersøgelsen viser blandt andet, at danskerne bruger deres smartphone i 5,2 timer om dagen, at 7 ud af 10 har deres smartphone liggende ved siden af sengen, og at 40% tjekker mobilen som det allerførste, når de slår øjnene op om morgenen.

Vores tætte forhold til den smarte telefon stopper dog ikke der. For mange kan slet ikke forestille sig en dag uden mulighed for tjekke deres sociale medier, sende beskeder til venner og bekendte eller streame musik.

Undersøgelsen viser at 11,2% af danskerne hellere vil undvære sex end deres smartphone, og 42% dropper hellere øl, vin og spiritus fremfor at undvære mobilen.

Men afhængigheden stopper ikke der, for der er faktisk hele syv procent, der er så afhængige af deres smartphone, at de hellere vil gå fra deres partner end undvære deres smartphone, og seks procent vil droppe deres bedste ven, hvis valget stod mellem ham/hende og deres smartphone.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA