x

Andre 3000 udgiver soloalbum

Andre 3000 udgiver soloalbum

Andre 3000, også kendt under navnet Andre Benjamin, har offentliggjort planer om at udsende sin første soloplade i slutningen af 2008.

Andre 3000 har haft en ganske varieret karriere indtil videre, da han både har rappet og sunget med gruppen Outkast og har spillet skuespil i et hav af film som ”Idlewild” og ”Semi-Pro”.

Mange hiphop-fans vil sikkert helst huske Andre for 1990’erne, hvor han, med et eminent flow, var med til at skabe fantastiske plader med Big Boi i gruppen Outkast.

I Atlanta-grotten skabte de to rappere nye variationer af hiphop sammen med produktionsteamet Organized Noize, der også har produceret for gruppen Goodie Mob, og man lavede klassikere som ”Southerplayalisticadillacmuzik”, ”ATLiens” og ”Aquemini”.

Med deres eksperimentende lyd og skøre musikalske idéer satte de for alvor sydens hiphop på landkortet.

I 2003 udsendte Outkast pladen ”Speakerboxxx/The Love Below”, som i bund og grund var to soloplader fra henholdsvis Big Boi og Andre 3000. Derfor er det heller ikke helt fair at kalde det kommende album fra Andre 3000 for en solodebut.

Om albummet siger Andre 3000 til rollingstone.com:

“Jeg har allerede et koncept og alle de lydmæssige landskaber inde i hovedet, så jeg skal bare finde ud af at virkeliggøre disse idéer.”

Der er ikke kommet en udgivelsesdato på det nye album, men Andre siger selv, at det bliver sidst på året.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA