x

Dommerne tager endnu en vagt

Dommerne tager endnu en vagt

I sportens verden siger man, at man aldrig skal ændre på et vindende hold, og den parole har folkene bag det populære tv-program X Factor åbenbart lyttet til.

Det betyder, at det igen bliver Lina Rafn, Thomas Blachman og Remee, der skal måle og veje de aspirerende solister og grupper, der måder op til audition i håb om at komme på landsdækkende tv.

Danmarks Radio afslørede, at de tre dommere havde sagt ja til at tage endnu en vagt til en pressekonference, hvor Blachman sagde til Ekstra Bladet, at rollefordelingen ville blive den samme som sidste, da ingen af dem spiller en rolle.

"Jeg ved, at jeg brænder igennem på skærmen, så selvfølgelig er jeg klar til at tage endnu en omgang. Når kommunen ringer og beder mig om at udføre et stykke arbejde, så er jeg en embedsmand, der løser opgaven".

Sådan beskrev den skaldede jazzmusiker sig selv over for Ekstra Bladet til pressekonferencen, hvor Remee også pointerede, at han helst ikke ville arbejde med grupperne, men med solister, som han gjorde det sidste år med Basim, Laura og Martin.

Det er endnu ikke blevet annonceret, hvornår anden sæson af X Factor vil ramme de danske tv-skærme, men på DR's webside kan man allerede nu tilmelde sig, hvis man mener, man er et sangtalent.

Tilmeld dig X Factor


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA