Nyhed

Super Bowl-aktuelle Black Pumas og Lucius udsender cover af Kinks-klassiker

GAFFA.dk – alt om musik

Det amerikanske soulband kan desuden opleves i Vega til juni

I forbindelse med den kommende YouTube-dokumentar Life In A Day 2020 udsender Black Pumas i selskab med indiepopgruppen Lucius nummeret ”Strangers”. Sangen, der i sin originale form har 52 år på bagen, har fået nyt liv af det tredobbelt Grammy-nominerede amerikanske soulband.

”Strangers” kommer til at få sin broadcast-premiere til pre-game til årets SuperBowl-show den 7 februar. Det sker i tilknytningen til ”Life In A Day 2020”. Dokumentaren omhandler dagen den 25. juli 2020, set igennem hjemmevideoer fra mennesker verden over. Filmen, der er instrueret af Oscar-vindende Kevin MacDonald og Ridley Scott er en del af Youtube Originals. Filmen skal vise, hvor ekstraordinært livet kan være på en helt almindelig dag.


LÆS OGSÅ: Grammy-nomineringer 2021: Kvinderne fører – også i rockkategorierne

Eric Burton, forsanger i Black Pumas fortæller om sit forhold til "Strangers"-nummeret: “For mig har ‘Strangers’ en virkelig interressant måde at ramme helt ind i sjælen” og siger videre: “Jeg havde det virkelig fedt med at dykke ned i denne ærlige refleksion om uforløst kærlighed (…)”. Nummeret er før blevet fortolket af Norah Jones, der ligeledes rammer denne følelse. 

Black Pumas er i øjeblikket koncertaktuelle og besøger Vega i København den 20. juni i år. Billetterne er til salg lige her.


Hør "Strangers" her: 

ANNONCE