x

The Wombats udgiver singler

The Wombats udgiver singler

Det britiske indierockband The Wombats kan nu fortælle, at singlen ”Is This Christmas?” udgives til download og på cd 15. december - lige tids nok til at nå ind i juleræset for årets julesange.

Målet med den sene udgivelsesdato er naturligvis at komme med i kapløbet om at ligge nummer et på single-hitlisten i England til jul, hvilket hvert år er noget, særdeles mange bands og solister stræber efter.

Det er dog ikke den eneste planlagte single-udgivelse fra bandets side i den nærmeste fremtid. The Wombats planlægger nemlig at udgive en single ved navn ”My Circuitboard City” 9. februar 2009.

Om sidstnævnte single siger Franz Ferdinand-produceren Tore Johansson:

“Sangen repræsenterer en mørkere og mere moden side af bandet, med tekster, som afspejler det surreelle, ensomme liv for et omrejsende band.”

På GAFFA anmeldte vi deres plade ”A Guide To Love, Loss & Desperation” i slutningen af 2007. Her havde anmelderen den opfattelse, at The Wombats’ musikalske udtryk ligger et sted mellem Kaiser Chiefs og The Rakes. Han gav efterfølgende fire stjerner for albummet, som han kaldte kækt, charmerende og ubekymret.

Om bandet har et nyt studiealbum på trapperne, fortælles der endnu ikke noget om, men vi ved, at bandet kan opleves på turné i England i november måned.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA